Video - Formatie Nunta

Video

Super Nuntă cu Valy Stoleru Band

Urmărește cele mai noi clipuri VSB! Vrei o super petrecere? Vrei să te distrezi pe ritmuri noi și nu numai? Valy Stoleru Band e alegerea ideală! Like Facebook.com/ValyStoleru.ro SUBSCRIBE pe Youtube Telefon: 0722.751.269 / 0748.553.688.

...citește tot

Vizionează ultimul videoclip Valy Stoleru Band – Fight

Prieteni, cu mândrie vă prezentăm oficial noul nostru single, #FIGHT, ce întruchipează dorința de a deveni mai bun, de a lupta mereu pentru idealurile tale și de a-ți depăși condiția. Vă mulțumim anticipat pentru comentarii și bineînțeles pentru #Like & #Share! 🤗🙏😘

...citește tot

Cel mai tare sincron ever la o petrecere CU Valy Stoleru Band

Dragelor și dragilor, vă prezentăm cel mai tare sincron filmat la o petrecere marca VSB. Sperăm să vă placă și vouă, nu uitați să dați un like și un share!

...citește tot

Super Nuntă cu o Super Formație – Valy Stoleru Band – Crina & Razvan 2018

Dragi prieteni, dacă tot se apropie weekendul și vreți să vă încărcați cu energie pozitivă vă recomandăm acest videoclip cu câteva momente de la o nuntă superbă, așa cum sunt toate evenimentele live cu Valy Stoleru Band!😎🤩💃🕺❤ Nu uitați să dați 👍 Like și Share!

...citește tot

Valy Stoleru Band Cover Live (Le Chateau, Bucuresti)

Dragilor, vă prezentăm câteva momente cu muzică live și atmosferă incendiară, surprinse la unul din super evenimentele susținute de Valy Stoleru Band!

...citește tot

Valy Stoleru Band – TU (cover Horia Brenciu)

Dragilor, vă propunem un cover al unei piese superbe, Tu, a artistului HORIA BRENCIU. O melodie potrivită pentru deschiderea unei seri perfecte. Mulțumim pentru găzduire Club Sportiv Ecvestru Decebal. Mulțumiri dansatorilor – Gheorghes Mihaela Ramona și Cristi Sava. Mulțumiri speciale pentru realizare videoclip – Adrian Alupei – IMAGECENTER. 👍 Like & 💓 Share!

...citește tot

Muzică live în pub – Super Hits

Dragilor, avem pentru voi un colaj de coveruri de la unul din spectacolele susținute anul acesta. Sperăm să vă placă și să îl ascultați cu cei dragi! Vă pupăm și vă iubim! #VSB #valystoleruband

...citește tot

Un show autentic românesc cu Valy Stoleru Band

Dragilor, vă prezentăm câteva momente cu muzică live autentic românească, surprinse într-unul din concertele susținute de Valy Stoleru Band!

...citește tot

Video – Petrecere cu Valy Stoleru Band

Câteva momente surprinse la una din super 🎈petrecerile Valy Stoleru Band! #VSB #valystoleruband #VSBisForYou

...citește tot

Valy Stoleru Band 1 Iunie live – prima parte

Vă prezentăm câteva selecții video din concertul live Valy Stoleru Band de 1 Iunie în Bacău, în cadrul evenimentului Bucuria Copiilor! #vsb #music #live

...citește tot

Sună acum

Google