Noutăţi - Formatie Nunta

Noutăţi

Super Nuntă cu Valy Stoleru Band

Urmărește cele mai noi clipuri VSB! Vrei o super petrecere? Vrei să te distrezi pe ritmuri noi și nu numai? Valy Stoleru Band e alegerea ideală! Like Facebook.com/ValyStoleru.ro SUBSCRIBE pe Youtube Telefon: 0722.751.269 / 0748.553.688.

...citește tot

Vizionează ultimul videoclip Valy Stoleru Band – Fight

Prieteni, cu mândrie vă prezentăm oficial noul nostru single, #FIGHT, ce întruchipează dorința de a deveni mai bun, de a lupta mereu pentru idealurile tale și de a-ți depăși condiția. Vă mulțumim anticipat pentru comentarii și bineînțeles pentru #Like & #Share! 🤗🙏😘

...citește tot

Super Nuntă cu o Super Formație – Valy Stoleru Band – Crina & Razvan 2018

Dragi prieteni, dacă tot se apropie weekendul și vreți să vă încărcați cu energie pozitivă vă recomandăm acest videoclip cu câteva momente de la o nuntă superbă, așa cum sunt toate evenimentele live cu Valy Stoleru Band!😎🤩💃🕺❤ Nu uitați să dați 👍 Like și Share!

...citește tot

Valy Stoleru Band Cover Live (Le Chateau, Bucuresti)

Dragilor, vă prezentăm câteva momente cu muzică live și atmosferă incendiară, surprinse la unul din super evenimentele susținute de Valy Stoleru Band!

...citește tot

Fotografii noi cu Valy Stoleru Band

Dragilor, vă prezentăm câteva fotografii realizate în cadrul evenimentelor din ultima perioadă. Pentru ultimele noutăți vă așteptăm pe pagina noastră de Facebook și canalul oficial de Youtube.

...citește tot

Sedință foto cu Valy Stoleru Band – Mai 2018

Prieteni, avem pentru voi câteva cadre de la ultima ședință foto.

...citește tot

Valy Stoleru Band – TU (cover Horia Brenciu)

Dragilor, vă propunem un cover al unei piese superbe, Tu, a artistului HORIA BRENCIU. O melodie potrivită pentru deschiderea unei seri perfecte. Mulțumim pentru găzduire Club Sportiv Ecvestru Decebal. Mulțumiri dansatorilor – Gheorghes Mihaela Ramona și Cristi Sava. Mulțumiri speciale pentru realizare videoclip – Adrian Alupei – IMAGECENTER. 👍 Like & 💓 Share!

...citește tot

Muzică live în pub – Super Hits

Dragilor, avem pentru voi un colaj de coveruri de la unul din spectacolele susținute anul acesta. Sperăm să vă placă și să îl ascultați cu cei dragi! Vă pupăm și vă iubim! #VSB #valystoleruband

...citește tot

Un show autentic românesc cu Valy Stoleru Band

Dragilor, vă prezentăm câteva momente cu muzică live autentic românească, surprinse într-unul din concertele susținute de Valy Stoleru Band!

...citește tot

Un nou spectacol de excepție cu Valy Stoleru Band

Dragilor, am mai primit un set de fotografii superbe de la ultima 🎉super petrecere la care am participat, unde atmosfera a fost incendiară, ca de obicei! Vă pupăm și vă iubim! Mulțumiri fotografului: Mugur Cristescu – Blue Magic Wedding​.

...citește tot

Sună acum

Google