Despre noi - Formatie Nunta

Despre noi

Valy Stoleru Band e o formație ce vă stă la dispoziție pentru evenimentele frumoase din viața voastră, pentru a le face de neuitat, oricare ar fi ele: nuntă, botez, zi de naștere, concerte, evenimente private sau corporative.

Vă asigurăm că veți face cea mai bună alegere invitându-ne să susținem atmosfera. O spunem atât noi cât și cei care au dansat pe ritmurile noastre, deoarece repertoriul nostru este extrem de diversificat începând de la pop, dance, R&B, blues, disco, house, cafe concert, până la muzică populară din toate regiunile țării. Ne întregim repertoriul de la săptămână la săptămână, fiind astfel pregătiți cu toate noutatile în materie de muzică românească și internațională.

Fără modestie vă spunem că avem un sunet extraordinar de bun și bineînțeles colorăm ambianța cu lasere, lumini, movie headuri, fum de scenă, toate hitech profesional. Mai sunt multe de spus dar ne oprim aici, descoperiți-ne și profitati acum! Vă salutam cu respect și asteptăm să vă încântăm!

Suntem prezenți pe Facebook și Youtube, pentru ultimele noutăți și clipuri video.

Componența

VALY STOLERU

Solist vocal
Valy a participat la numeroase turnee naționale ca membru al Școlii Vedetelor avându-i colegi pe Nadine, Adrian Despot(Vița de Vie), Călin Goia(Voltaj), Nico(HI-Q), Călin Geambasu, Mălina Olinescu. Are în activ și participări la toate festivalurile importante de muzică ușoară din țară – Mamaia, Focsani, București, Galați, Amara, Buzău, Onești , Iași, Chișinău.

A susținut concerte în aproape toate orasele țării ca solist în trupa Dr.Beat. În perioada 1998 – 2001 a avut un contract cu Sony Music Media Services iar datorită colaborării cu casa de discuri a apărut un album de melodii sub titulatura “La mare, la soare”, pe CD și casetă audio.

Apariții TV: ATOMIC, MCM, MTV Romania, TVR, PRIMA, NATIONAL, ANTENA1, diverse posturi de radio.

În 2012 a colaborat cu Casa de discuri AnaSound, rezultând un album complet (CD ) de folclor sub bagheta maestrului Nicolae Botgros și a formației Lăutarii din Chișinău.

Tot în 2012 a fost prezentator și moderator la televiziunea IMPULS TV Bacău în cadrul matinalului ‘’Impulsul dimineții’’.

Este fondator al trupei “Doar noi” din septembrie 2004, trupa schimbându-și numele în “Valy Stoleru Band” în 2013.

Ionut Gheorghieș

Keyboard&background voice
Ionuț cântă la clape și acordeon, având peste 10 ani de experiență în domeniu. Ionuț este absolvent al Universității de Arte George Enescu -Iași. În prezent este profesor la Colegiul Național de Arte- George Apostu-Bacău și la Clubul Artis DAIO (proiect personal).

Ionuț a susținut numeroase concerte în țară și în străinătate (Franta, Italia, Germania, Austria). În perioada 2003-2007 a cântat alaturi de corul Armonia și Taraful liceului de muzică George Apostu.

Sorin Sofian

Tobosar si percutionist

Nascut in 1979, a absolvit Universitatea de Arte G. Enescu Iasi. Din 2001 este percutionist al Filarmonicii M. Jora, iar din 2012 Sef-Partida Percutie.
Din 2015, colaborator al Orchestrei Romane de Tineret, alaturi de care a deschis Festivalul G. Enescu 2015.

A sustinut sute de concerte in tara si in strainatate alaturi de diferite orchestre.

Cristian Ghinea

Chitară bass&background voice
Din 2013 cântă alături de Valy Stoleru Band. A participat la aproape toate festivalurile de muzica ușoară din România, având colaborari cu mulți interpreți de muzică ușoară și populară.

A activat ca basist în trupa CLOSE 2 YOU, chitarist în trupa POLIPHONE (2003), chitarist în trupa KEEP KEEP (2000), basist în trupa HYPERION (1994), basist în trupa INEDIT (1990).

Gabriel Gherghelas

Saxofon&keyboard

În prezent Gabriel performează alături de Valy Stoleru Band ca instrumentist. Cântă la saxofon, clarinet și de asemenea, la încă cinci instrumente tradiționale: (caval, ocarină, fluier, fluiere gemene și tilincă).
A avut numeroase turnee atât în țară cât și în străinătate alături de ansambluri profesioniste.
Prezent la festivaluri internaționale de folclor în Portugalia și Spania, alături de ansamblul folcloric profesionist “Busuiocul” din Bacău.
În cadrul grupului “Pentatonica” susține în fiecare an concerte în Austria și Germania, în 2011 fiind prezenți în calitate de interpreți la nunta prințului Sandor Habsburg, descendent al familiei regale austriece.

Vlad Babuș

Percuționist

În prezent Vlad performează alături de Valy Stoleru Band ca percuționist. Are la activ colaborări cu trupe importante din țară și experiența unor proiecte personale în domeniul muzical cu show-uri live de percuție. Este student al Academiei de muzică “Gheorghe Dima” din Piatra Neamț.

Tudor Barcan

Chitarist&background voice

În prezent Tudor performează alături de Valy Stoleru Band ca și chitarist. Este un instrumentist desăvârșit, având experiența multor concerte. Îmbină cu succes mai multe instrumente, având și calități vocale deosebite. Este student al Academiei de muzică “Gheorghe Dima” din Piatra Neamț.
 

Despre noi
3.9 (77.59%) 58 vote[s]

Sună acum

Google